Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi
  • Mine kaubale poodi järgi ja säästa transpordilt
  • Tasuta kojutarne tellimustele alates 80 EUR
  • Osta järelmaksuga

Chicago pitsa

Chicago pitsa
Ettevalmistusaeg : Kuni 45 minutit
Total time : Kuni 45 minutit
Koostisosad:
  • 65 g jahu
  • 65 g maisijahu
  • 1 tl suhkrut
  • 1 tl soola
  • 230 g magedat võid
  • 1 pakk kuivpärmi
  • 235 ml sooja vett
  • Pepperoni vorsti
  • Mozzarella juustu
  • 1 sibul
  • seeni
  • tomatikastet
  • Parmesani juustu
Ettevalmistus:

Samm 1

Sega kausis jahu, maisijahu, suhkur, sool, või ja pärm. Lisa vesi ja vormi tainas.

Samm 2

Rulli pool tainast ümmarguseks, küpsetusvormist natuke suuremaks. Vooderda küpsetusvorm tainaga.

Samm 3

Lao tainale kiht pepperoni vorsti. Riivi peale mozzarella juustu ja lao teine kiht pepperoni vorsti. Pane juustu peale viilutatud seened ja sibul. Lao veel üks kiht pepperonit.

Samm 4

Rulli teine pool tainast ümmarguseks ja kata sellega pitsa. Tee pealmisse tainakihti väikesed augud ja määri tainas pealt tomatikastmega. Kata küpsetusvorm pealt alumiiniumfooliumiga.

Samm 5

Eelkuumuta ahi 220 kraadini ja küpseta 20 minutit. Puista peale Parmesani juustu ja serveeri.

Author : Delimano