Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi
  • Mine kaubale poodi järgi ja säästa transpordilt
  • Tasuta kojutarne tellimustele alates 80 EUR
  • Osta järelmaksuga

Kabatšoki omlett

Kabatšoki omlett
Ettevalmistusaeg : 20 minutit või vähem
Total time : 20 minutit või vähem
Koostisosad:
  • 500 g väikseid kabatšokke
  • sool
  • 2 sp oliivõli
  • 1 sp tükeldatud majoraami
  • 2 muna
  • värskelt jahvatatud pipar
  • 1 sp võid
Ettevalmistus:

Esimene samm:

Lõigake kabatšokkide otsad ära ja riivige neid suure riiviga. Segage kabatšokid kokku teelusikatäis soolaga ja jätke segu pooleks tunniks seisma. Pange kabatšokid kurnsõela ja pigistage üleliigne vedelik välja.

Teine samm:

Soojendage (käepideme peal olev temperatuurisensor muutub punaseks) oliivõli Delimano® Ceramica Prima praepannil ja praadige kabatšokke niikaua, kuni nad on kuldset värvi, umbes 6 – 7 minutit. Lisage majoraam, seejärel eemaldage pann pliidilt ja laske sel jahtuda.

Kloppige munad kausis kokku kasutades selleks kahvlit, lisage kabatšokid, pipar ja veidi soola

Kolmas samm:

Soojendage (käepideme peal olev temperatuurisensor muutub punaseks) või Delimano® Ceramica Prima praepannil, lisage saadud segu ning valage see üle terve panni. Küpsetage niikaua, kuni muna on äärtest valmis. Vähendage kuumust ja küpsetage edasi niikaua, kuni munad ei ole kokku kuivanud, vaid on pealt veel pehmed. Raputage pann selleks, et omlett panni küljest lahti saada ning libistage see taldrikule. Katke taldrik panniga ja keerake mõlemad tagurpidi, nii jääb pannil omleti küpsetatud pool üles ning edasi saate küpsetada ka teist poolt. Küpsetage umbes minut ja seejärel libistage omlett taas taldrikule.

Võimaldage omletil veidi jahtuda, seejärel lõigake kolmnurkseteks tükkideks ning serveerige salatiga

Author : Delimano