Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi
  • Mine kaubale poodi järgi ja säästa transpordilt
  • Tasuta kojutarne tellimustele alates 80 EUR
  • Osta järelmaksuga

Kalkunikebab

Kalkunikebab
Ettevalmistusaeg : 20 minutit või vähem
Total time : 20 minutit või vähem
Koostisosad:
  • 1 tl apteegitilli seemneid, röstitud
  • 1 küüslauguküüs
  • 400 g kalkunihakkliha
  • 2 sp hakitud värsket oreganot, majoraami või tüümiani
  • 1 suur sidrun
  • sool ja värskelt jahvatatud pipar
  • 2 paksu saiaviilu, koorikuta, lõigatud 2 cm suurusteks kuubikuteks
  • 8 loorberilehte
  • oliivõli
  • 400 g värsket salatit
Ettevalmistus:

Esimene samm:

Segage omavahel kokku apteegitilli seemned ja küüslauk ning lisage veidi soola. Lisage segule kalkunihakkliha, ürdid, sool ja pipar.

Teine samm:

Koorige sidrun ja lõigake sidrun neljaks paksemaks viiluks, seejärel poolitage saadud viilud ning lõigake veel lisaks veeranditeks, olenevalt suurusest.

Kolmas samm:

Vormige kalkunihakklihast väiksemad tükid, umbes 2 cm diameetriga. Valmistage ette ork. Kõigepealt torgake läbi saiakuubik, siis loorberileht, kalkuniliha, sidrun, taas kalkuniliha, loorberileht ning saiakuubik. Pritsige oliivõli kebabidele ja eriti saiakuubikutele.

Neljas samm:

Kuumutage Delimano® Ceramica Prima praepann (Ø 24 cm) või Delimano® Ceramica Prima sügav pann (Ø 24 cm) (käepidemel olev temperatuurisensor muutub punaseks) ja küpsetage kebabe umbes 8 minutit, vahepeal pooli vahetades. Veenduge, et kalkuniliha ei muutuks liiga tumedaks enne seestpoolt valmimist.

Serveerige salati, sidruniviilu ja oliivõliga!

Author : Delimano