Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi
  • Mine kaubale poodi järgi ja säästa transpordilt
  • Tasuta kojutarne tellimustele alates 80 EUR
  • Osta järelmaksuga

Karjuse pirukas

Karjuse pirukas
Ettevalmistusaeg : Kuni 45 minutit
Total time : Kuni 45 minutit
Koostisosad:
  • 1 tšillipipar
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 sibul
  • 2 porgandit
  • 1 kg veisehakkliha
  • 1 omatehtud vorst ulukilihast
  • 50 g ketšupit
  • 60 g Worcestershire kastet
  • näputäis soola
  • 80 g valget veini
  • 2 pakki kiirkartuliputru
Ettevalmistus:

Samm 1

Haki 1 tšillipipar, 2 küüslauguküünt, 1 sibul ja 2 porgandit ja prae neid pannil. Seejärel lisa 1 kg veisehakkliha ja omatehtud vorsti ulukilihast.

Lisa segu sisse 50 g ketšupit, 60 g Worcestershire kastet, näputäis soola ja 80 g valget veini.

Prae pannil kuni hakkliha on valmis.

Samm 2

Valmista potis kiirkartulipuder ja pane see köögivilja-hakkliha segu peale.

Küpseta eelkuumutatud ahjus 200C juures umbes 20 minutit.

Author : Delimano