Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Kinoa “risoto” seentega

Kinoa “risoto” seentega
Ettevalmistusaeg : 20 minutit või vähem
Total time : 20 minutit või vähem
Koostisosad:
  • 1 tass kinoat (või muid kiudaineid), loputatud
  • oliivõli
  • 1 tl sp oliivõli
  • 2 punast (lillat) sibulat, korralikult tükeldatud
  • 1 küüslauguküüs, pressitud
  • 200 g aedšampinjone, õhukeselt hakitud
  • 400 g shiitake seeni, õhukeselt hakitud (ainult pead)
  • värske tüümian või rosmariin
  • 250 ml valget veini
  • 100 g värskelt riivitud parmesani juustu
Ettevalmistus:

Esimene samm:

Pange ½ soolatud vett Delimano® Ceramica Prima haudenõus keema. Lisage kinoa, keerake tuli madalamaks ja kuumutage niikaua, kuni kinoa on pehme ning vesi aurustunud, umbes 13 minutit.

Teine samm:

Samal ajal kuumutage üks supilusikatäis extra virgin oliivõli Delimano® Ceramica Prima sügaval pannil või Delimano® Ceramica Prima wok-pannil. Lisage sibulad ja praadige niikaua, kuni nad muutuvad pruunikaks. Lisage küüslauk ja praadige veel 30 sekundit. Lisage seened ja tüümian ning praadiga niikaua, kuni nende vedelik aurustub. Lisage vein ja segage niikaua, kuni vein samuti aurustub.

Segage kinoa seente seguga kokku ja maitsestage soola ning värskelt jahvatatud pipraga. Puistake parmesani juustuga üle ja segage.

Pange kõik taldrikule ja serveerige.

Author : Delimano