Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi
  • Mine kaubale poodi järgi ja säästa transpordilt
  • Tasuta kojutarne tellimustele alates 80 EUR
  • Osta järelmaksuga

Kodused kebabid (ćevapi)

Kodused kebabid (ćevapi)
Ettevalmistusaeg : 20 minutit või vähem
Total time : 20 minutit või vähem
Koostisosad:
  • 1 kg hakkliha
  • 300 g hakitud talle- või lambaliha
  • 2 spl riivsaia
  • 1 tl soodat
  • 1 dl mineraalvett
  • soola, pipart
Ettevalmistus:

Samm 1

Hakkige liha 2 korda hakklihamasinas. Lisage seejärel riivsai, sool, pipar, mineraalvesi ja sooda ning segage hoolikalt.

Samm 2

Laske lihasegul üle öö külmikus seista. Vormige keradeks, pange lihale õli ja vormige kebabid.

Author : Delimano