Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Kookose-karri kõrvitsasupp

Kookose-karri kõrvitsasupp
Ettevalmistusaeg : Rohkem kui 1 tund
Total time : Rohkem kui 1 tund
Koostisosad:
  • 2 klaasi praetud kõrvitsat või kõrvitsapüreed
  • 1 spl kookosõli
  • 1/3 klaasi tükeldatud sibulat
  • 1/2 keskmist kooritud õuna
  • 1/2 küüslauguküünt
  • 1 tl karripulbrit
  • 1/4 tl muskaatpähklit
  • 1 klaas köögiviljapuljongit
  • 1 klaas väherasvast kookospiima
  • Meresoola ja pipart oma maitse järgi
Ettevalmistus:

Sügisel on kausitäis sooja kõrvitsa-karri suppi täistabamus! Kiire ja lihtne supp, mis sisaldab vähe koostisosi ega tekita köögis suurt segadust, on tõeline SouperBlast ehk supismuuti, milles on rohkesti antioksüdante, mis aitavad võidelda põletikuga ja vähendada põletikust tingitud valu.

See supp ei ole mitte ainult kasulik, vaid ka maitsev, nii et igal juhul oled seda suppi süües võidumees!

Juhised

  1. Kui tahad kasutada küpsetatud kõrvitsat: Lõika kõrvits suurteks tükkideks. Pane tükid suletavasse kilekotti ning piserda peale oliiviõli ja lisa soola. Raputa kotti, kuni kõik tükid on õlised. Aseta kõrvitsatükid küpsetuspaberile ja küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 30–40 minutit või kuni kõrvits on kahvliga torgates pehme. Lase jahtuda toatemperatuurile (umbes 30 minutit). Jahtumine läheb kiiremini, kui paned kõrvitsa 10–20 minutiks külmkappi.
  2. Pane kõik koostisosad NutriBulletisse ja purusta, kuni segu on ühtlane.
  3. Vala supp potti ja aja pliidil soojaks.
  4. Head isu!

Author : Delimano