Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi
  • Mine kaubale poodi järgi ja säästa transpordilt
  • Tasuta kojutarne tellimustele alates 80 EUR
  • Osta järelmaksuga

Kõrvitsasupp

Kõrvitsasupp
Ettevalmistusaeg : Rohkem kui 1 tund
Total time : Rohkem kui 1 tund
Koostisosad:
  • 1 (~1 kg) kooritud ja tükeldatud kõrvits
  • 4 tassi vett
  • 4 tassi kanapuljongit
  • 1 kooritud ja riivitud porgand
  • 1 tass köögikoort
  • soola ja pipart maitse järgi
Ettevalmistus:

Kõrvitsaseemned leidsid tee Ameerikas Euroopasse ja Euroopa armus kõrvitsasse otsekohe. Traditsioonilises kõrvitsasupis ei kasutata selliseid maitsetaimi ega vürtse nagu selle paljudes tänapäevastes versioonides. Sellel supil on puhas kõrvitsa maitse, mille muudab tummisemaks kanapuljong. Poeta sisse mõned kartulipelmeenid, sellega lisad mõnusale püreele veel ühe maitsekihi. Kasutada võib ka konservkõrvitsat, siis tuleb supp lihtsalt tumedam – nagu pildil näha.

Samm 1:

Pane keraamilisse potti kõrvits, vesi, puljong ja porgand. Lase keema, vähenda kuumust, kata kaanega ning keeda keskmisel-madalal kuumusel umbes tund aega või kuni köögiviljad on pehmed.

Samm 2:

Püreesta supp Delimano Utile blenderi abil otse keedupotis, kuni kõik on ühtlaselt peenestatud.

Samm 3:

Lisa koor ja kuumuta. Naudi!

Retsepti pilt: dearmartini.wordpress.com

Author : Delimano