Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi
  • Mine kaubale poodi järgi ja säästa transpordilt
  • Tasuta kojutarne tellimustele alates 80 EUR
  • Osta järelmaksuga

Liha-fajita laimi ja musta pipraga

Liha-fajita laimi ja musta pipraga
Ettevalmistusaeg : 20 minutit või vähem
Total time : 20 minutit või vähem
Koostisosad:
  • 2 ½ tl oliivõli
  • 2 ½ tl palsamiäädikat
  • 1 ½ tl soola
  • 60 ml värsket laimimahla
  • 2 punast sibulat, tükeldatud kaheksaks viiluks
  • 2 paksemat lihaviilu
  • 2 ½ tl jämedalt jahvatatud musta pipart
  • 10 tortillat
  • 1 värske petersellikimp, hakitud

Salsa:

  • 450 g konserveeritud ja kooritud tomateid
  • ½ valget sibulat, lõigatud veeranditeks
  • 3 küüslauguküünt, hakitud
  • 1 suur, kuiv ja vürtsikas pipar, seemnetest puhas
Ettevalmistus:

Esimene samm:

Salsa jaoks praadige sibul Delimano® Ceramica Prima sügaval pannil niikaua, kuni muutub pruunikaks.

Teine samm:

Võtke Delimano® Ceramica Prima sügav pann välja, lisage oliivõli ja praadige küüslauk ning pipar. Lisage tomatid ja küpsetage niikaua, kuni segu pakseneb. Lisage sibulad ja sool ning seejärel pange terve segu blenderisse. Segage ja jätke jahtuma. Eelsoojendage õli (käepidemel olev temperatuurisensor muutub punaseks) Delimano® Ceramica Prima praepannil.

Kolmas samm:

Pange punase sibula viilud puidust orgi otsa ja valage oliivõliga üle. Maitsestage soola ja pipraga. Praadige sibulad niikaua, kuni muutuvad pehmeteks. Paigutage viilud lõikelauale ning hakkige väikesteks tükkideks.

Maitsestage palsamiäädikaga.

Neljas samm:

Kui sibulad praevad, siis segage kokku laimimahl, veidi soola ja 2 supilusikatäit oliivõli ning marineerige liha selles kastmes. Seejärel kuivatage liha köögipaberiga ja määrige pipraga kokku. Röstige liha Delimano® Ceramica Prima praepannil, paar minutit mõlemalt poolt, kuni liha on poolküpse.

Author : Delimano