Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Pipralöök

Valmistamisaeg : 20 minutit või vähem
Kokku kuluv aeg : 20 minutit või vähem
Koostisosad:
  • 2 õuna
  • 1/2 punast paprikat, ilma seemneteta
  • 1/2 kollast paprikat, ilma seemneteta
  • 1 väike toores punapeet
  • 1/2 sidrunit, kooritud
  • Jääd
Ettevalmistus:

Pressi kasutades Mahlapressi õunad, paprikad, peet ja sidrun mahlaks, asetades sidruni teiste koostisosade vahele!

Vala jääga täidetud klaasi ja lase hea maitsta.

Miks see sulle hea on?

Punapeet aitab taastada punaseid vereliblesid ning ennetada rauapuudust (aneemiat). Selle mahla kõrge beetakaroteeni sisaldus aitab võidelda vabade radikaalide tekitatud kahjustustega, mis võiksid muidu põhjustada erinevaid haigusi. Paprikates on palju B- ja C-vitamiini ning neis on ka kapsaitsiini, looduslikku valuvaigistit, millel arvatakse olevat hea toime artriidivalule.

Selles mahlas on puu- ja köögivilju terve värvispektri ulatuses. Tegelikult annavadki puu- ja köögiviljadele nende värvuse just erinevad fütokemikaalid ja antioksüdandid. Väljaanne British Medical Journal ütleb, et kui tarbid iga päev paljusid erinevat värvi puu- ja juurvilju, saad täiusliku kokteili fütokeemikaalidest, vitamiinidest ja mineraalidest.

Retsepti autor : Jason Vale