Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Pirni, ananassi ja ingveri mahl

Valmistamisaeg : 20 minutit või vähem
Kokku kuluv aeg : 20 minutit või vähem
Koostisosad:
  • 2 kõva pirni
  • 1/4 suurt ananassi
  • 1 cm kuubik ingverit
  • Jääd
Ettevalmistus:

Pressi pirnid, ananass ja ingver mahlaks, asetades ingveri teiste koostisosade vahele kasutades näiteks Sinbo Mahlapressi

Vala jääga täidetud klaasi ja lase hea maitsta.

Miks see sulle hea on?

Pirnimahl on meeldiv ja paks ning sellel on magus maitse, tänu millele täidab see mahl kõhtu ja rahuldab ka magusaisu. Pirnid sisaldavad ka pektiini, lahustuvat kiudainet, mis aitab kehal toksiine väljutada.

Sellest mahlast saad C-vitamiini ja vaske, mis mõlemad aitavad kaitsta rakke vabade radikaalide tekitatava kahju eest. C-vitamiin on immuunsüsteemi õige toimimise koha pealt ülioluline ning see stimuleerib valgeid vereliblesid võitlema põletikega, tappes paljusid baktereid ja viirusi.

Olulisem veel on tõsiasi, et ananass sisaldab bromeliini, seedimisele kasulikku ensüümi, seega on see mahl kergesti seeditav ning keha saab ülejäänud energiat teistele tegevustele kulutada – näiteks kaalu langetamisele.

Retsepti autor : Jason Vale