Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Sarajevo kebabid (ćevapi)

Valmistamisaeg : Kuni 45 minutit
Kokku kuluv aeg : Kuni 45 minutit
Koostisosad:
  • 1 kg veiseliha (kaela alumisest osast)
  • 2 tl soola
  • 2–3 küüslauguküünt
  • 1–2 dl vett
Ettevalmistus:

Samm 1

Lõigake liha väikesteks tükkideks, puistake ühtlaselt soolaga üle ja laske 48 tundi külmikus seista.

Samm 2

Valmistage sibulavesi: segage 2–3 purustatud küüslauguküünt 1–2 dl veega ja laske 24 tundi seista.

Samm 3

Võtke liha külmikust ja peenestage hakklihamasinas, lisage sibulavesi ja segage hoolikalt.

Samm 4

Seejärel peenestage veel 2 korda hakklihamasinas.

Samm 5

Veiseliha asemel võite kasutada talle- või lambaliha koguses 3:1.

Retsepti autor : Delimano