Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi
  • Mine kaubale poodi järgi ja säästa transpordilt
  • Tasuta kojutarne tellimustele alates 80 EUR
  • Osta järelmaksuga

Sarajevo kebabid (ćevapi)

Sarajevo kebabid (ćevapi)
Ettevalmistusaeg : Kuni 45 minutit
Total time : Kuni 45 minutit
Koostisosad:
  • 1 kg veiseliha (kaela alumisest osast)
  • 2 tl soola
  • 2–3 küüslauguküünt
  • 1–2 dl vett
Ettevalmistus:

Samm 1

Lõigake liha väikesteks tükkideks, puistake ühtlaselt soolaga üle ja laske 48 tundi külmikus seista.

Samm 2

Valmistage sibulavesi: segage 2–3 purustatud küüslauguküünt 1–2 dl veega ja laske 24 tundi seista.

Samm 3

Võtke liha külmikust ja peenestage hakklihamasinas, lisage sibulavesi ja segage hoolikalt.

Samm 4

Seejärel peenestage veel 2 korda hakklihamasinas.

Samm 5

Veiseliha asemel võite kasutada talle- või lambaliha koguses 3:1.

Author : Delimano