Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Kuidas kasutada ja hooldada keraamilise kattega kööginõusid?

Algatuseks paar sõna keraamilisest kattest CERAMICA

Keraamiline kate on vaieldamatult üks kõige erilisemaid innovatsioone kööginõude tootmises viimaste aastate jooksul. See keraamiline kate CERAMICA® on valmistatud nanotehnoloogia printsiibi järgi, mis loob kööginõu pinnale paksu ja kompaktse kihi, mis omakorda on äärmiselt sile ja pooridevaba.

Keskkonna- ja tervisesõbralikud naturaalsed materjalid

See, mis keraamilise kattega kööginõud eristab teistest mittekleepuvate pindadega kööginõudest, on PTFE puudumine ja naturaalse materjali kasutamine, mis on looduse ja tervise vastu sõbralikum.

Nimelt, keraamilise katte CERAMICA® alus on tehtud kvaliteetsest savist, täielikult naturaalsest materjalist, mida on kasutatud pottide valmistamisel juba sajandeid.

Keraamiline kate saksa kvaliteetse WEILBURGERi poolt ja itaalia disain.

Keraamiline kate CERAMICA® on valmistatud Saksamaal. See on valmistatud tunnustatud firma WEILBURGERi poolt ja kööginõud on valmistatud ning disainitud Itaalias. Pehme läige, valitud värvid ja kõrge kvaliteet garanteerivad rahulolu mitmeteks aastateks.

9 põhjust, miks kõrgkvaliteetsest kokkamist nautida

Delimano kööginõud hoiavad Teid kahtlemata vaimustuses ning see muudab Teie toiduvalmistamise stiili igaveseks. Mis teeb selle nii erinevaks teistest turul olevatest kööginõudest? Keraamiline kate CERAMICA® tagab järgmist:

  1. Keraamikal valmistatud toit säilitab niiskuse, mineraalid ja vitamiinid ning seega omab palju paremat maitset,
  2. See on suurepärane väherasvaseks ja tervislikuks toiduvalmistamiseks,
  3. See suurepäraselt juhib ja ühtlaselt jaotab kuumust,
  4. Säästab elektrit,
  5. Hoiab ära toidu kleepumist kööginõudele,
  6. Keraamilise katte äärmiselt kõrge kvaliteet tagab lihtsa puhastamise, kuna jääkide eemaldamiseks piisab vaid kuumast veest,
  7. See on naturaalne ja keskkonnasõbralik materjal ja,
  8. See ei lase kriimudel ega keemilisel korrosioonil tekkida,
  9. Tõrjub kõrgeid temperatuure ja kuumusšokke.

1. Enne esimest kasutamist…

Enne esimest kasutamist peske kööginõu kuuma vee ja puhastusvahendiga. Nii eemaldate tolmu jäänused. Seejärel kuivatage kööginõu köögirätikuga ja nii oletegi valmis huvitavaks kulinaarseks seikluseks!

2. Millised pliidid sobivad keraamilise kattega kööginõudele?

Delimano kööginõusid on võimalik kasutada kõikidel klassikalistel pliitidel ja ahjudes:

  • Gaasipliit,
  • Klassikaline elektripliit,
  • Klaaskeraamiline pliit.

Veenduge, et pliidi suurus sobiks alati poti suurusega. Pott ei tohi kunagi ületada pliidi aluse suurust. Nimelt, nii saavutate parima tulemuse ja hoolitsete mitmeaastase rahulolu eest.

Delimano kööginõud taluvad väga kõrgeid temperatuure, isegi kuni 450 °C, kuigi, liiga kõrge temperatuur võib jäädavalt kahjustada käepidet. Kui temperatuurisensor muutub punaseks, ütleb see Teile, et õige temperatuur on toiduvalmistamiseks saavutatud.

3. Kokkamise naudingute jaoks…

Valmistage potid söögitegemiseks valmis

Erinevalt teistest köögianumatest, keraamiline kate CERAMICA® ei vaja toiduvalmistamiseks palju rasva. Selle sile pind hoiab ära toidu kleepumise nõu vastu, seega ei vaja Te palju õli.

Tavaliseks söögitegemiseks soovitame lisada potti vaid tilk õli, ja määrida seda pintsli või näpuga laiali. Praepannile soovitame aga veidi rohkem õli lisada.

Peale poti panemist pliidile, jälgige käepidet. Kui temperatuurisensor muutub punaseks, on pott söögivalmistamiseks piisavalt kuum. Samal ajal võite vähendada temperatuuri, kuna keraamilise katte ja alumiiniumi kombinatsioon suurepäraselt hoiab ja jaotab ühtlaselt kuumust. See võimaldab valmistada toitu madalamal temperatuuril, seega säilitavad toidud täielikku maitse ja rohkem mineraale ning vitamiine.

Kokkamine: nauding ja lõõgastus!

Kuna keraamiline kate on nii sile, on toiduvalmistamine tõeline nauding: lusikas sõna otseses mõttes liugleb üle pinna. Kasutage toiduvalmistamiseks puu- või plastiklusikat või teisi vahendeid. Kuigi keraamiline kate on väga vastupidav, võivad teravad vahendid seda siiski kahjustada (näiteks noad).

Keraamika aitab säilitada toiduainete mahlakust ja tõelist maitset

Keraamilistel pindadel valmistatud maitsvate roogade saladus peitub selles, et keraamiline kate lukustab toitude maitseid, seega säilitab mineraale ja vitamiine. Peale selle on võimalik roogasid valmistada madalamal temperatuuril, kuid tänu keraamika kõrgele kvaliteedile ka palju kiiremini.

Kui soovite toituda tervislikult ja samal ajal nautida toitude täielikku ja rikast maitset, siis valige keraamilise kattega kööginõud!

4. Delimano kööginõude puhastamine on lihtne: ei mingit hõõrumist ega agressiivseid puhastusaineid

Kuna keraamiline kate on nii sile ja mittekleepuv, on puhastamine väga lihtne. Lihtsalt loputage maha jahtunud pott kuuma veega või pühkige niiske lapiga puhtaks. Muidugi võite potte panna ka nõudepesumasinasse, kuid kare vesi ja agressiivsed puhastusvahendid lõpuks eemaldavad pottidelt läike lubjakivi akumulatsiooni tõttu. Muidugi ei muuda see keraamilise katte ega kööginõu omadusi.

Meie soovitame käsitsi pesemist. Potid on puhtad vaid sekunditega!

Kui tekib plekk …

Kui valmistate rasvaseid toite (vorstikesed, peekon...), võivad jääda väikesed plekid. Sellised plekid ei muuda keraamilise katte suurepäraseid omadusi mitte kuidagi, kuid tavaliselt tahame neist siiski lahti saada.

Nende eemaldamiseks võite potti kuuma vette ja puhastusvahendisse likku panna ning seejärel hõõruda see pehme nuustikuga puhtaks. Kui tegemist on kangekaelsemate plekkidega, valage potti veidi äädikat, kuumutage ja seejärel puhastage.

Soovime Teile palju rõõmu Delimano kööginõudega kokkamisel!