Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Arbuusi Agua Fresca

Valmistamisaeg : 20 minutit või vähem
Kokku kuluv aeg : 20 minutit või vähem
Koostisosad:
  • 2 klaasi arbuusi
  • 1 klaas vett
  • 1 sl suhkrut
  • 1 sl laimimahla
Ettevalmistus:

Agua Fresca ('värske vesi') on väga populaarne jook Mehhikos ja seda müüakse tavaliselt mobiilsetes kioskites. See jook on valmistatud lihtsalt värskest puuviljast ja veest, seega on seda ka kodus väga lihtne teha.

Arbuusi viljaliha võib välja kurnata, kuid tegelikult see teebki Agua Fresca mõnusalt lihakaks. Võimaluse korral osta seemneteta arbuus, muidu pead seemnete väljaurgitsemisega päris kurja vaeva nägema. Just laim annab joogile värskendava maitse.

Kohe kindlasti ei pea sa selles mõnusas joogis pettuma. Nii, et proovi järgi!

  1. Pane arbuus, vesi, suhkur ja laim Nutribulleti topsi ja ekstraheeri.
  2. Serveeri jahutatuna koos laimilõiguga.

Retsepti autor : Delimano