Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Brokoli-kartulipallid

Koostisosad:
  • 500g keedetud kartuleid
  • 300g brokolit
  • Rohelist sibulat
  • Tilli
  • Soola
  • Jahu
  • Seesamiseemneid
  • Taimeõli (praadimiseks)
Ettevalmistus:
  1. Keeda brokolit 5 minutit keevas vees. Pärast keetmist ja jahtumist, lõika brokoli tükkideks.
  2. Purusta keedetud kartulid kahvliga ühtlaseks massiks.
  3. Sega suures kausis kartulid, brokoli ja sool. Haki roheline sibul ja till, lisa kartulisegule ning sega korralikult läbi.
  4. Sega teises nõus jahu ja seesamiseemned.
  5. Tee kartuli- ja brokolisegust väikesed pallikesed ja veereta jahust ja seesamiseemnetest läbi.
  6. Prae pallid mõlemalt poolt õliga kuumutatud pannil kuldpruuniks. Soovi korral võid pallikesi ka küpsetada 180° C ahjus 15 minutit. Serveeri köögiviljadega. Head isu!

Retsepti autor : Delimano (Ukraina)