Chicago pitsa
Kokku kuluv aeg:
Umbes 90 minutit
- Koostisosad:
-
- 65 g jahu
- 65 g maisijahu
- 1 tl suhkrut
- 1 tl soola
- 230 g magedat võid
- 1 pakk kuivpärmi
- 235 ml sooja vett
- Pepperoni vorsti
- Mozzarella juustu
- 1 sibul
- seeni
- tomatikastet
- Parmesani juustu
- Ettevalmistus:
-
Samm 1
Sega kausis jahu, maisijahu, suhkur, sool, või ja pärm. Lisa vesi ja vormi tainas.
Samm 2
Rulli pool tainast ümmarguseks, küpsetusvormist natuke suuremaks. Vooderda küpsetusvorm tainaga.
Samm 3
Lao tainale kiht pepperoni vorsti. Riivi peale mozzarella juustu ja lao teine kiht pepperoni vorsti. Pane juustu peale viilutatud seened ja sibul. Lao veel üks kiht pepperonit.
Samm 4
Rulli teine pool tainast ümmarguseks ja kata sellega pitsa. Tee pealmisse tainakihti väikesed augud ja määri tainas pealt tomatikastmega. Kata küpsetusvorm pealt alumiiniumfooliumiga.
Samm 5
Eelkuumuta ahi 220 kraadini ja küpseta 20 minutit. Puista peale Parmesani juustu ja serveeri.