Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

KALKUNIRIND

Raskustase

Kokku kuluv aeg:

60 min

Koostisosad:
  • 1,8 kg kalkunirind nahaga (kondid eemaldatud)
  • 1 spl oliivõli
  • 2 tl soola
  • 1/2 spl kuiva kalkuni- või linnuliha maitseainet
Ettevalmistus:
  1. Hõõru kogu kalkunirind ½ supilusikatäie õliga. Maitsesta mõlemad pooled soola ja kalkuni- või linnuliha maitseainega. Seejärel hõõru ülejäänud pool supilusikatäit õli naha poolele.
  2. Kuumuta kuumaõhu fritüür temperatuurini 177 °C ja küpseta nahk allapool umbes 20 minutit. Keera ümber ja küpseta kuni kalkuni sisetemperatuur on 70 °C (kõige parem on kasutada termomeetrit), umbes 30 kuni 40 minutit, sõltuvalt rinna suurusest.
  3. Lase sellel enne serveerimist jahtuda 10 minutit.

Retsepti autor : Delimano