Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Krevetid punases kastmes

Raskustase

Kokku kuluv aeg:

15min

Koostisosad:
  • 250 g krevette
  • 2 punast paprikat
  • 1 sibul
  • 4 spl oliiviõli
  • 2 näpuotsaga soola
  • 1 näputäis pipart
  • 1 näputäis küüslaugupulbrit
  • 1 näputäis basiilikut
Ettevalmistus:
  • Maitsesta krevette basiiliku, küüslaugu, soola ja pipraga.
  • Kõigepealt lõika sibul ja punane paprika ribadeks.
  • Kalla oliiviõli multikeetja potti.
  • Vali funktsioon Praadimine ja määra ajaks 15 minutit. Vajuta start ja 5 minuti pärast lisa sibul ja punane paprika.• Pärast praadimist, kuni see on veel kuum, blenderda köögiviljad Delimano saumikseri abil ühtlaseks kastmeks.
  • Vala multikeetja potti oliivõli.
  • Vali funktsioon Praadimine ja määra aeg 5 minutiks. Vajuta start
  • Lisa krevetid ja prae 5 minutit.
  • Seejärel lisa kaste, vali DIY funktsioon, vajuta start ja küpseta kõike koos veel 3 minutit.

NIPP: Soovi korral võid punase paprika asendada ka rohelise või kollase vastu.

Retsepti autor : Delimano