Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Lõhe

Raskustase

Kokku kuluv aeg:

12 min

Koostisosad:
  • 2 lõhefilee tükki
  • 2 tl avokaadoõli või oliivõli
  • 2 tl paprikat
  • Maitsestatud ohtralt soola ja jämeda musta pipraga
  • Sidruniviilud
Ettevalmistus:
  1. Vajadusel eemalda lõhe küljest kõik luud ja lase lõhefilee tükkidel tund aega toasoojas seista. Hõõru iga filee oliivõliga ja maitsesta paprika, soola ja pipraga. Aseta fileed kuumaõhu fritüüri. Seadista temperatuuriks 200 °C ja küpseta 7 minutit.
  2. Kui taimer lõppeb, ava korv ja kontrolli lõhefileed kahvliga, veendumaks, et need on tehtud sinu maitse järgi.
  3. NÕUANNE: Küpsetamise aeg varieerub lõhe puhul vastavalt kala temperatuurile ja filee suurusele. Pane kuumaõhu fritüür alati pisut vähemaks ajaks, kuni oled oma seadme ajastusega rohkem harjunud. Alati saab kella juurde keerata!

Retsepti autor : Delimano