Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Maapähklivõiga kaerahelbetops

Raskustase

Koostisosad:
  • 500 g kaerahelbeid
  • 1,4 L vett
  • 125 g tumedat šokolaadi, lisaks veel serveerimiseks
  • 65 g kreemjat maapähklivõid, lisaks veel serveerimiseks
  • 3 spl fariinsuhkrut
Ettevalmistus:
  • Lisa kaerahelbed multikeetja potti.
  • Lisa vesi, šokolaaditükid, maapähklivõi ja fariinsuhkur.
  • Sega spaatliga korralikult läbi ja sulge kaas.
  • Vali funktsioon Puder ja määra aeg 5 minutiks. Vajuta start.
  • Kui aeg on möödas, ava kaas ja sega hästi läbi. Kui kaerahelbed on keedetud soovitud konsistentsini, serveeri kohe. Paksema kaerahelbepudru saamiseks sulge kaas ja lase kaerahelvestel paisumist jätkata sättegakuni 1 tund või kuni kaerahelbed saavutavad soovitud paksuse.
  • Serveerimiseks kaunista veel šokolaaditükkide ja maapähklivõiga.Serveeri ja naudi!

Retsepti autor : Delimano