Maapähklivõiga kaerahelbetops
Raskustase
- Koostisosad:
-
- 500 g kaerahelbeid
- 1,4 L vett
- 125 g tumedat šokolaadi, lisaks veel serveerimiseks
- 65 g kreemjat maapähklivõid, lisaks veel serveerimiseks
- 3 spl fariinsuhkrut
- Ettevalmistus:
-
- Lisa kaerahelbed multikeetja potti.
- Lisa vesi, šokolaaditükid, maapähklivõi ja fariinsuhkur.
- Sega spaatliga korralikult läbi ja sulge kaas.
- Vali funktsioon Puder ja määra aeg 5 minutiks. Vajuta start.
- Kui aeg on möödas, ava kaas ja sega hästi läbi. Kui kaerahelbed on keedetud soovitud konsistentsini, serveeri kohe. Paksema kaerahelbepudru saamiseks sulge kaas ja lase kaerahelvestel paisumist jätkata sättegakuni 1 tund või kuni kaerahelbed saavutavad soovitud paksuse.
- Serveerimiseks kaunista veel šokolaaditükkide ja maapähklivõiga.Serveeri ja naudi!