Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Mandlipiim

Valmistamisaeg:

Muu

Kokku kuluv aeg:

Muu

Koostisosad:
  • 1 klaasitäis mandleid
  • Ilma gaasita vesi
  • Sõel-riie või, mis tahes puhas riie läbi mille vedelikku pressida
Ettevalmistus:

Kasu tervisele

  • Madala kalorisisaldusega
  • Hea kaltsiumiallikas
  • Toetab naha tervist
  • Rikkalik E-vitamiini allikas

Peale sojapiima on mandlipiim hetkel kõige populaarsem valik. Selles on vähe kaloreid ja see sisaldab 50% rohkem kaltsiumi kui lehmapiim. Mandlipiim on laktoosi- ja kaseiinivaba, kuid seda ei tohi tarbida inimesed, kes kannatavad pähkliallergia all. Mandlipiim on lisaks suurepärane E-vitamiini allikas, mis toetab aju ja südame tervist.

Mandlipiima valmistamine

  1. Pane mandlid ööseks lukku, et nad muutuks pehmemaks ja kehal oleks neid lihtsam seedida
  2. Pane mandlid Nutribulleti 0,7l topsi
  3. Vala vett max jooneni
  4. Ektraheeri Nutribulletiga 2x30sek
  5. Päris puhta mandlipiima saamiseks vala jook läbi sõel-riide kas teise topsi või kaussi

Retsepti autor : Delimano