Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Risoto

Valmistamisaeg:

Kuni 45 minutit

Kokku kuluv aeg:

Kuni 45 minutit

Koostisosad:
  • 200 ml oliiviõli
  • 60 g võid
  • 100 g Carnaroli riisi
  • 1 küüslauguküüs
  • ½ sibulat
  • 125 ml Prosecco vahuveini
  • 75 g Prosciutto sinki
  • 5 dl köögiviljapuljongit
  • näpuotsatäis pipart
  • näpuotsatäis soola
  • 40 g parmesani juustu
Ettevalmistus:

Samm 1

Pane kuumale pannile õli ja 30 grammi võid. Lisa Carnaroli riis ja sega.

Samm 2

Lisa hakitud küüslauk ja sibul ning Prosecco ja sega.

Samm 3

Lisa hakitud Prosciutto, 1 dl köögiviljapuljongit ja sega. Maitsesta soola ja pipraga ja lisa veel 20 grammi võid. Vala juurde veel 1 dl köögiviljapuljongit, sega. Lisa veel 10 grammi võid. Hauta, kuni riis on pehme.

Samm 4

Lisa parmesani juustu, sega ja serveeri.

Retsepti autor : Delimano