Sarajevo kebabid (ćevapi)
Valmistamisaeg:
Kuni 45 minutit
Kokku kuluv aeg:
Kuni 45 minutit
- Koostisosad:
-
- 1 kg veiseliha (kaela alumisest osast)
- 2 tl soola
- 2–3 küüslauguküünt
- 1–2 dl vett
- Ettevalmistus:
-
Samm 1
Lõigake liha väikesteks tükkideks, puistake ühtlaselt soolaga üle ja laske 48 tundi külmikus seista.
Samm 2
Valmistage sibulavesi: segage 2–3 purustatud küüslauguküünt 1–2 dl veega ja laske 24 tundi seista.
Samm 3
Võtke liha külmikust ja peenestage hakklihamasinas, lisage sibulavesi ja segage hoolikalt.
Samm 4
Seejärel peenestage veel 2 korda hakklihamasinas.
Samm 5
Veiseliha asemel võite kasutada talle- või lambaliha koguses 3:1.