Sinu ostukorvis ei ole tooteid

Proovi

Ürtidega marineeritud veiseliha kartuli ja porganditega

Koostisosad:
  • 500 g punaseid beebikartuleid (lõika neljaks)
  • 500 g porgandeid (kooritud ja tükeldatud)
  • 2 spl ekstra neitsioliiviõli
  • 1 ​1⁄4 tl soola
  • 3⁄4 tl värskelt jahvatatud musta pipart
  • 1 kg veiseliha
  • 3 küüslauguküünt hakitud
  • 1 spl kuivatatud Itaalia maitseainesegu
Ettevalmistus:
  1. Kuumuta ahi temperatuurini 190° C.
  2. Pane küpsetusvormi kartulid, porgandid, 1 spl õli, 1⁄2 tl soola ja 1⁄4 tl pipart. Jaota need ühtse kihina.
  3. Seejärel lisa vormi keskele veiseliha, lükates köögiviljad vajadusel kõrvale.
  4. Sega väikeses kausis hoolikalt hakitud küüslauk, maitseainesegu ja ülejäänud sool, pipar ja 1 spl õli.
  5. Hõõru küüslauguseguga liha ühtlaselt üle.
  6. Pane vorm ahju, alumisele ahjuvõrele.
  7. Rösti kuni liha on küps. Umbes 1 tund kuni 1 tund ja 45 minutit.
  8. Enne viilutamist ja serveerimist lase sellel umbes 10 minutit puhata.

Retsepti autor : Delimano